Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Τμήματος της FITCE επισκέφθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου τη Λευκωσία και συναντήθηκε με Στελέχη του ΓΕΡΗΕΤ και της CYTA στα γραφεία τους.

Η Αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της FITCE Hellas Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Έξαρχο και το μέλος Μιχάλη Σακκά.

Στα Γραφεία του Γραφείου Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Επίτροπο κ Γ Μιχαηλίδη, τον Βοηθό Επίτροπο Π. Γαλίδη, τον Δ/ντη Ν. Παπαδόπουλο και τον Ανώτατο Λειτουργό Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Αντωνιάδη.

Στα γραφεία της CYTA (Εταιρία Τηλεπικοινωνιών Κύπρου) συνομίλησαν με τον κ. Π. Παντζαρή, Υπεύθυνο Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφοριών και τον Ι. Ζαπίτη, Μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου.

Επίσης συναντήθηκαν με τον Ν. Νικολάου, Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων της CYTA.

Σκοπός της επίσκεψης και των συναντήσεων ήταν να ενημερώσουν για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της FITCE Europe και να τους προτρέψουν να ιδρύσουν παράρτημα στην Κύπρο, καθώς και να εντείνουν τη συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου στους τομείς Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής.