FITCE Hellenic Branch

Εισαγωγή
H FITCE  (Ομοσπονδία Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας) είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία για περισσότερα από 40 χρόνια έχει υπηρετήσει τις ανάγκες των μελών της, αρχικά στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, αλλά τώρα το σύνολο της βιομηχανίας Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΤΠ).

flash

 

15ο Infocom World & Infocom Media PDF Εκτύπωση E-mail

Το Ελληνικό Τμήμα της FITCE ήταν επίσημος υποστηρικτής του 15ου Συνεδρίου InfoCom World & Infocom Media με τίτλο “Digital Grecovery: The Data Highway” που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 
Διεθνής Ημερίδα Δικτύων NGA στην OTE Academy PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 9/10/2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, κατά τη γενική ομολογία των συμμετεχόντων, διεθνής ημερίδα στο μεγάλο αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων της OTE Academy.

Ενα τόσο ενδιαφέρον θέμα όσο «Οι ενσύρματες τεχνολογίες δικτύων πρόσβασης νέας γενεάς που θα υποστηρίξουν τις μελλοντικές απαιτήσεις σταθερών και κινητών χρηστών» αλλά και η ευρεία συμμετοχή των ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν φυσικό να προσελκύσει ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Την ημερίδα παρακολούθησαν περισσότεροι απο 120 συμμετέχοντες, όλοι προερχόμενοι από το χώρο των παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών τόσο της σταθερής όσο και όλων των εταιριών κινητής, εκπρόσωποι πανεπιστημιακών εργαστηρίων και σχολών, επιστήμονες που συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα καθώς επίσης και επαγγελματίες του χώρου των τηλεποικοινωνιών. Φυσικά παρεβρέθηκαν και πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ-COSMOTE.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρεβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι και ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, εκπρόσωποι και ο πρόεδρος της FITCE, εκπρόσωποι του ΥΠυΜεΔι, εκπρόσωποι της ΔΕΗ καθώς και εκπρόσωποι εταιριών από το εξωτερικό.

Εγγραφείτε για περισσότερα...
 
Σεμινάριο JOOMLA PDF Εκτύπωση E-mail

Το Ελληνικό Τμήμα της FITCE εγκαινιάζοντας μια προσπάθεια παροχής υλικού σεμιναριακού περιεχομένου σύγχρονων θεμάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών προς τα μέλη του παραθέτει στον παρακάτω σύνδεσμο το απαιτούμενο σετ λογισμικού με τις απαραίτητες οδηγίες εγκατάστασης και τα αντίστοιχα manuals και παρουσιάσεις για τη δημιουργία δυναμικών websites και e-shops με το πρόγραμμα Joomla CMS. Το παραπάνω υλικό είναι διαθέσιμο και σε μορφή CD για κάθε ενδιαφερόμενο μέλος.

Εγγραφείτε για περισσότερα...
 
Ημερίδα για την πιστοποίηση PDF Εκτύπωση E-mail

Το Ελληνικό τμήμα της  FITCE , διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα: ‘’Η Πιστοποίηση στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών  και η συμβολή της στην ανάπτυξή του’’ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 στο αμφιθέατρο της OTE-ACADEMY στο Μαρούσι.

Περισσότερα...
 
Απολογισμός Ημερίδας για την πιστοποίηση PDF Εκτύπωση E-mail
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα της FITCE στην OTE-Academy.
Το Δελτίο Τύπου όπως και οι Παρουσιάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα παρακάτω.
Εγγραφείτε για περισσότερα...
 


Σελίδα 4 από 9

Polls

Ποιά είναι η γνώμη σας για το νέο site της Fitce;
 

Εκδηλώσεις

Το Ελληνικό Τμήμα της FITCE διοργάνωσε με τη συνεργασία του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων (Π.Σ.Δ.Μ.-Η.) και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.), τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, 16:00, Ημερίδα με τίτλο “Η συμβολή των ΤΠΕ στο Περιβάλλον, στην εξοικονόμηση Ενέργειας, στη Βιομηχανία και στη Δημόσια Διοίκηση” στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Κατά την έναρξη της Ημερίδας χαιρετισμό απηυθυναν Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της FITCE, κ Κ. Σιδηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Δ.Μ-Η. κ Θ. Παπαδόπουλος και οι Αντιπρόεδροι της Ε.Ε.Φ. κ.κ. Τσιτομενέας και Φιλντίσης. Το συντονισμό και την παρουσίαση της Ημερίδας είχε ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος της FITCE, κ Π. Έξαρχος.

Login To Read More

Περιοδική Ενημέρωση

Περιοδικό FORUM FITCE Europe

Forum_February_2016

Login To Read More

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους

Links

www.fitce.org

Ετήσια Συνέδρια

Το 54ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της FITCE με τίτλο "ICT FOR SMART APPLICATIONS" πραγματοποιήθηκε από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου 2015 στο Wroclaw της Πολωνίας. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου που περιελάμβανε πλήθος τεχνικών παρουσιάσεων, 4 κεντρικούς ομιλητές και 2 τεχνικές ενότητες εστιάστηκε σε συγκεκριμένα θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Περισσότερα...
You are here  : Home